Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

György Konrád - De stenen klok

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: György Konrád - De stenen klok
Schrijver: György Konrád
Titel: De stenen klok
ISBN: 9789055150809
Uitgever: Van Gennep, Amsterdam
Bijzonderheid: 1996, 464pp. Oud-bibliotheekboek met stempels e.d. maar daardoor ook een hardcover. In prima staat, de kaft heeft alleen een klein scheurtje. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,95
€ 6,25
Meer info Oud-bibliotheekboek met stempels e.d. maar daardoor ook een hardcover. In prima staat, de kaft heeft alleen een klein scheurtje. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

De stenen klok bouwt voort op de thema's van Melinda en Dragomán en Tuinfeest. De drie romans vormen een eenheid - in zekere zin een trilogie. In deze 'derde aflevering' staat de figuur van Dragomán centraal. In zijn gestaag groeiende oeuvre omvat Konrád het leven op een onnavolgbare wijze. Met ogenschijnlijk groot gemak waaiert zijn aandacht uit over talrijke aspecten van het bestaan. Intieme inkijkjes in het gedachteleven van zijn personen en afstandelijke beschouwingen over het menselijk verkeer worden afgewisseld met weemoedige terugblikken en tragische voorgevoelens. Maar ondanks de breedheid van Konráds palet en zijn vrijheid van beweging is ook deze roman een hechte eenheid. Duizelingwekkende vergezichten en observaties dicht op de huid vangen de lezer in fascinatie en ontroering.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.