Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

György Konrád - Melinda en Dragomán

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: György Konrád - Melinda en Dragomán
Schrijver: György Konrád
Titel: Melinda en Dragomán
ISBN: 9789060128985
Uitgever: Van Gennep, Amsterdam
Bijzonderheid: 1992, 338pp, paperback. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Geen vouwen of beschadigingen. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 1,95
€ 3,85
Meer info 1992, 338pp, paperback. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Geen vouwen of beschadigingen. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Melinda en dragoman is in zekere zin een voortzetting van Konráds eerdere roman tuinfeest. Vele hoofdpersonen komen terug, zoals David Kobra en Regina, en ook de locaties zijn dezelfde: Boedapest en Ofalu, de oude vervallen villa, de tuin en het terras. Toch is Melinda en Dragomán, sensueel en filosofisch, eerder een nieuwe tak op een oude stam dan een rechtlijnige voortzetting. Het verhaal wordt uitgebreid met de geschiedenis van drie schoolkameraden, die als intellectuelen ieder hun eigen weg gaan in het naoorlogse socialistische Hongarije. Oppervlakkig gezien laat Konrád een tamelijk conventionele driehoeksverhouding zien: Melinda, moeder van twee kinderen, is getrouwd met Antal Tombor en met een ander van het drietal, Janos Dragornán, gelieerd. Maar Melinda en Dragomán is, alle erotiek ten spijt, geen liefdesroman: de hoofdpersonen hebben meer op hun lever. Ze vertellen met veel aandacht voor het detail, met ironie en melancholische werkelijkheidszin de geschiedenis van Midden-Europa in de twintigste eeuw.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.