Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Fatima Mernissi - Islam en democratie - De angst voor het moderne

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Fatima Mernissi - Islam en democratie - De angst voor het moderne
Schrijver: Fatima Mernissi
Titel: Islam en democratie - De angst voor het moderne
ISBN: 9789052263663
Uitgever: Geuzenpocket
Bijzonderheid: 1996, Geuzenpocket. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de (rug van de) kaft. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 2,95
€ 3,85
Meer info 1996, Geuzenpocket. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de (rug van de) kaft. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

In tegenstelling tot wat veel westerlingen denken bevat de islam sterke democratische eigenschappen. Volgens Mernissi zijn deze eigenschappen door machtsmisbruik en een starre, onjuiste lezing van de geschiedenis niet tot ontwikkeling gekomen.

In dit boek legt zij de wortels bloot van het conflict tussen islam en democratie. En passant ruimt Mernissi vele in het Westen levende misverstanden over de islamitische wereld uit de weg.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.