Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Sandi Kahn Shelton - Vooruit nog even dan... Overleef de vreugde van het ouderschap

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sandi Kahn Shelton - Vooruit nog even dan... Overleef de vreugde van het ouderschap
Schrijver: Sandi Kahn Shelton
Titel: Vooruit nog even dan... Overleef de vreugde van het ouderschap
ISBN: 9789056950491
Uitgever: Buuren B.V., Uitgeverij
Bijzonderheid: 1e druk 1997, paperback. In goede staat, gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Geen beschadigingen. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,95
€ 3,85
Meer info 1e druk 1997, paperback. In goede staat, gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Geen beschadigingen. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Voor elke ouder, zowel beginnend als gevorderd, zullen de situaties in Vooruit, nog even dan... een feest van herkenning zijn. Gelukkig bent u niet de enige met opgroeiende kinderen. Sandi Kahn Shelton biedt de oplossing voor het ouderschap: blijven lachen. Humor is de beste therapie! Sandi Kahn Shelton woont met haar gezin (waaronder drie kinderen), in Connecticut. Sinds 1989 schrijft zij wekelijks en column in het blad Working mother.
"Een opgewekte, luchthartige kijk op het gezin, met de betrokken ondertoon die het bock zijn meerwaarde geeft.” - Kirkus Reviews
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.