Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

John Adair - De juiste beslissing? - Problemen oplossen door creatief denken en effectieve besluitvorming

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: John Adair - De juiste beslissing? - Problemen oplossen door creatief denken en effectieve besluitvorming
Schrijver: John Adair
Titel: De juiste beslissing? - Problemen oplossen door creatief denken en effectieve besluitvorming
ISBN: 9789064340147
Uitgever: Uitgeverij Intermediair, Amsterdam
Bijzonderheid: 1e druk 1981, paperback. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Binnenwerk is in perfecte staat. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 3,95
€ 3,85
Meer info 1e druk 1981, paperback. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Binnenwerk is in perfecte staat. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

In De juiste beslissing? dat is gericht op de leidinggevende functionaris - niet alleen in de handel en industrie, maar ook bij overheidslichamen - heeft de auteur drie doelstellingen voor ogen.
In de eerste plaats onderzoekt hij de intellectuele dimensie van het leiderschap. In de tweede plaats tracht hij orde aan te brengen in de grote hoeveelheid literatuur en trainingsmethoden die op dit gebied voorhanden is; in de derde plaats heeft hij een opzet gemaakt voor een werkgroep in besluitvorming, die
gebaseerd is op een beter begrip voor het wezen van het denken. Hierbij werd gekozen voor een humane en niet voor een wiskundige benadering van de tweeledige problematiek van de manager: hij/zij moet zowel beslissingen nemen als anderen helpen tot een besluit te komen.

Het boek begint met een onderzoek naar het functioneren van de menselijke geest. Daarna worden het nemen van beslissingen, het oplossen van problemen, creatief denken, het nemen van besluiten omtrent personen en het participeren in besluitvorming onder de loep genomen. Tot slot worden de verschillende trainingsmethoden besproken en omschreven.

John Adair was na zijn studie aan de Cambridge University Assistant Director bij de Industrial Society en Visiting Fellow bij het Oxford Centre for Management Studies. Sinds 1974 houdt hij zich bezig met het geven van lezingen en cursussen over onderwerpen als leiderschap, communicatie en besluitvorming voor diverse organisaties in tal van landen. Naast drie boeken over deze materie publiceerde hij ook drie boeken over militaire geschiedenis.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.