Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Yann Queffélec - De brute bruiloft

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Yann Queffélec - De brute bruiloft
Schrijver: Yann Queffélec
Titel: De brute bruiloft
ISBN: 9789065511171
Uitgever: Goossens
Bijzonderheid: 1986, Gebonden. Oud-bibliotheekboek met stempels en stickers, maar daardoor ook een hardcover. In goede staat, lichte gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 1,45
€ 3,85
Meer info 1986, Gebonden. Oud-bibliotheekboek met stempels en stickers, maar daardoor ook een hardcover. In goede staat, lichte gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Ludo, vrucht van een brute verkrachting, brengt de eerste zeven jaren van zijn leven door op de zolder van het huis van zijn grootouders. Zijn moeder Nicole, zelf nog een kind, kan hem niet accepteren; zijn heerszuchtige grootmoeder grijpt elke gelegenheid aan om haar dochter te vernederen en het kind te kwellen. Nicole's huwelijk met de goedige Micho (de enige in zijn omgeving die Ludo noch zwakzinnig, noch boosaardig vindt) brengt slechts kort verbetering. In deze schokkende, ontroerende roman geeft Yann Queffélec: (1949) een puur en poëtisch beeld van een ongewenst kind dat ten onrechte het stigma van achterlijkheid met zich meedraagt.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.