Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Nicolaas Matsier - Onbepaald vertraagd

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Nicolaas Matsier - Onbepaald vertraagd
Schrijver: Nicolaas Matsier
Titel: Onbepaald vertraagd
ISBN: 9789070038342
Uitgever: ECI, Utrect
Bijzonderheid: 2e druk 1980, Gebonden. Gebruikssporen op de stofomslag, binnenwerk in goede staat. Naam op schutblad is eruit geknipt. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,95
€ 3,85
Meer info 2e druk 1980, Gebonden. Gebruikssporen op de stofomslag, binnenwerk in goede staat. Naam op schutblad is eruit geknipt. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Een bundel met vier verhalen. In allemaal is er sprake van een vertraging, een onbepaald opschorten van een bepaald gebeuren of treffen. Het titelverhaal gaat over een man die 's ochtends in bed ligt en maar steeds het moment van opstaan uitstelt. Zelfs als hij is opgestaan blijft hij heel stil ageren als het ware om de werkelijkheid te ontlopen. 'Flatus vocis' handelt over een encyclopedieredacteur die een steeds afwachtender en indolenter houding aanneemt tegenover de auteur van een toegezegd artikel. De secretaris van een tijdschrift in 'De Minnema-variaties’ is voortdurend op de vlucht, bang dat hij meegesleurd zal worden door de duivel van de werkelijkheid. De ik-figuur van 'Esse est percipi' bedenkt, voorafgaande aan de tot hemzelf gerichte oproep om in beweging te komen, dat hij graag het tijdloze wil ervaren.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.