Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Bas Heijne - Gedachten lezen / Reading Minds

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Bas Heijne - Gedachten lezen / Reading Minds
Schrijver: Bas Heijne
Titel: Gedachten lezen / Reading Minds
ISBN: 9789077178348
Uitgever: Stichting Lezen
Bijzonderheid: 1e druk 2005, 96pp, Gebonden met linnen omslag. Tweetalig (NL en Engels). In zeer goede staat, geen gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 3,95
€ 3,85
Meer info 1e druk 2005, 96pp, Gebonden met linnen omslag. Tweetalig (NL en Engels). In zeer goede staat, geen gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Dit tweede deel in de reeks 'Gedachten Lezen' is van de hand van Bas Heijne, een bekend en geëerd essayist in de Lage Landen. Kortgeleden nog werd hij onderscheiden met de prestigieuze Henriètte Roland Holstprijs van de Maatschappij der Nederlandse Letterkunde. Hij schrijft en persoonlijk en geestig essay over de snel wisselende opvattingen over de relatie tussen individu en maatschappij en de positie van kunst en cultuur tijdens de laatste halve eeuw. Hij besluit zijn essay met een hoopvolle nieuwe functie voor de kunst.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.