Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Willem Brakman - Interieur

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Willem Brakman - Interieur
Schrijver: Willem Brakman
Titel: Interieur
ISBN: 9789021454139
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheid: 1e druk 1996. Oud-bibliotheekboek met stempels en stickers, maar daardoor ook in hardcover. Binnenwerk is in goede staat. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 2,90
€ 3,85
Meer info 1e druk 1996. Oud-bibliotheekboek met stempels en stickers, maar daardoor ook in hardcover. Binnenwerk is in goede staat. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Zie ook onze vele andere boeken van Willem Brakman: https://www.boekwinkeltjes.nl/v/mooiennietteduur/?q=brakman

In zijn nieuwe, omvangrijke novelle (elk andere Nederlandse schrijver zou van en roman spreken) verbeeldt Brakman van binnen uit een subtiele wraakoefening, gebaseerd op niets meer dan een al even subtiel gevoel van anti-pathie. De hoofdpersoon, een oudere vrijgezel, verinnerlijkt de gebeurtenissen in en rond een verlopen antiquariaat an de westzijde van Den Haag, zodat ze door gevoelens van afstoting en aantrekking worden vervormd. Gebeuren sommige dingen misschien alleen binnen het hoofd, ook een soort interieur, van de held, de ik, de lezer? Zijn alle mannen rond Chrisje, her meisje voor dag en nacht, wel verschillende personen? Het lijkt erop dat Brakman de top van de realistische uitbeelding tracht te bereiken, en wel door de wereld weer te geven zoals wij hem waarnemen en overwegen binnen in ons 'geliefde zelf’.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.