Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Arnon Grunberg - De asielzoeker

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Arnon Grunberg - De asielzoeker
Schrijver: Arnon Grunberg
Titel: De asielzoeker
ISBN: 9789046423127
Uitgever: AKO Literatuurprijs
Bijzonderheid: 2e druk 2007, hardcover. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 2,99
€ 6,25
Meer info 2e druk 2007, hardcover. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

De verhouding tussen een man en een vrouw bevindt zich op een dieptepunt, als zij opeens trouwt met een asielzoeker, die bij hen in huis komt wonen.

In het krankzinnige literaire universum van Arnon Grunberg is het de laatste jaren steeds grimmiger geworden. Schrijnde in de vroege romans onder de humor de tragiek, nu lijkt het eerder andersom. Na Gstaad 95-98 – gepubliceerd onder het pseudoniem Marek van der Jagt –, waarin je tot je schrik moet vaststellen sympathie te voelen voor een totaal verknipte, anaal gefixeerde kindermoordenaar, oefent De asielzoeker hetzelfde ‘schuldige’ effect van walging én medeleven op je uit.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.