Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Marek van der Jagt (pseudoniem van Arnon Grunberg) - De geschiedenis van mijn kaalheid

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marek van der Jagt (pseudoniem van Arnon Grunberg) - De geschiedenis van mijn kaalheid
Schrijver: Marek van der Jagt (pseudoniem van Arnon Grunberg)
Titel: De geschiedenis van mijn kaalheid
ISBN: 9789052269023
Uitgever: Uitgeverij De Geus
Bijzonderheid: 1e druk 2000, gebonden hardcover. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de stofomslag. Binnenwerk is in prima staat, geen vouwen of beschadigingen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,99
€ 3,85
Meer info 1e druk 2000, gebonden hardcover. In zeer goede staat met slechts lichte gebruikssporen op de stofomslag. Binnenwerk is in prima staat, geen vouwen of beschadigingen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Hoe voelt het als jouw leugen de waarheid van de rest van de wereld wordt? In het begin vóelt het onbehaaglijk, maar die onbehaaglijkheid is van korte duur. In De geschiedenis van mijn kaalheid vertelt de Weense filosofiestudent Marek van der Jagt over zijn zoektocht naar de amour fou. Hij heeft gezien wat zijn ouders van hun huwelijk hebben gemaakt en hij wil in plaats daarvan een liefde' die niet tot geluk leidt, die niets met geluk te maken wil hebben en die toch de moeite waard is'. Na een tumultueuze nacht met twee Luxemburgse meisjes, die hem doet beseffen dat zich tussen zijn benen slechts een 'visgraat' bevindt' ter grootte van een teen', vindt hij mica, de manke accordeoniste van cocktailbar De Vier Rozen, die samen met haar broer het chemisch reinigen in Wenen groot heeft gemaakt.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.