Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Philip Andrews - Digitale fotografie - 500 extra tips

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Philip Andrews - Digitale fotografie - 500 extra tips
Schrijver: Philip Andrews
Titel: Digitale fotografie - 500 extra tips
ISBN: 9789057647406
Uitgever: Librero Nederland b.v.
Bijzonderheid: 2007, 128pp, paperback. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Binnenwerk in nieuwstaat. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 2,45
€ 3,85
Meer info 2007, 128pp, paperback. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de kaft. Binnenwerk in nieuwstaat. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Oorspronkelijke titel: 500 More Digital Photography Hints, Tips and Techniques

Digitale camera's hebben een nieuwe wereld aan creatieve mogelijkheden geopend voor miljoenen mensen in de hele wereld. Gooi die saaie handleidingen weg en maak fotograferen leuk met de opvolger van Digitale fotografie 500 tips. Dit toegankelijke, onderhoudende boek doet wat het belooft: het biedt u nog 500 manieren om te genieten van digitale fotografie, van creatieve projecten die u binnen en buiten kunt uitvoeren tot compositie, invoer en uitvoer, tips voor belichting, trucs en technieken voor beeldbewerking en honderden andere fantastische ideeën om betere foto's te krijgen met precies genoeg basiskennis om verbluffende resultaten te bereiken. Lees ook hoe u, fraaie portretten maakt, bij weinig licht en slecht weer fotografeert, met zwart wit werkt, panoramafoto's maakt en hoe u in de software talloze prachtige effecten bereikt. Neem dit boek met u mee als u gaat fotograferen, het bevat honderden inspirerende tips en ideeën.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.