Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Strikwerda, J. - De financiële functie en de toenemende complexiteit in de economie: uitdagingen en bijdragen.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Strikwerda, J. - De financiële functie en de toenemende complexiteit in de economie: uitdagingen en bijdragen.
Schrijver: Strikwerda, J.
Titel: De financiële functie en de toenemende complexiteit in de economie: uitdagingen en bijdragen.
ISBN:
Uitgever: DPA Group N.V.
Bijzonderheid: 2016, paperback. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 3,95
€ 3,85
Meer info 2016, paperback. In zeer goede staat, met slechts lichte gebruikssporen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Dit white paper gaat over de nieuwe rollen, nieuwe bijdragen en nieuwe eisen aan de financiele functie, bekeken door de brillen van de economische ontwikkelingen, de bril van de CEO (en dus ook de bril van de RvC) en de bril van de lijnmanager.
Het eerste doel van dit white paper is dat ondernemers, bestuurders, lijn-managers, toezichthouders een beter begrip ontwikkelen over welke nieuwe eisen gesteld moeten en kunnen worden aan de financiële functie in relatie tot de opgaven waar zij voor staan, maar ook waar sprake is van een aantal valkuilen die vermeden moeten worden. Het tweede doel is dat beoefenaren van de financiële functie, op verschillende niveaus, geinformeerd worden hoe zij zich kunnen prepareren op een professionele invulling van nieuwe rollen en taken en welke valkuilen zij zullen moeten vermijden.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.