Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Patricia Cornwell - Het eindstation - Een Kay Scarpetta Thriller / 04

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Patricia Cornwell - Het eindstation - Een Kay Scarpetta Thriller / 04
Schrijver: Patricia Cornwell
Titel: Het eindstation - Een Kay Scarpetta Thriller / 04
ISBN: 9789051084177
Uitgever: Uitgeverij Areaopagus
Bijzonderheid: 1e druk 2000, hardcover. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de stofomslag. Binnenwerk is in prima staat, geen vouwen of beschadigingen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 0,75
€ 6,25
Meer info 1e druk 2000, hardcover. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de stofomslag. Binnenwerk is in prima staat, geen vouwen of beschadigingen. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Het eindstation is een toevluchtsoord voor hen die nergens anders meer terechtkunnen. Het is een bureau dat is gespecialiseerd in het oplossen van (ogenschijnlijk) hopeloze zaken.

Ex-FBI-profiler Benton Wesley vreesde al maanden voor zijn dood dat hijzelf ooit als zaak van Het eindstation zou eindigen. Nu moet ook Kay Scarpetta, patholoog-anatoom in Richmond, Virginia, een beroep doen op Het eindstation, de organisatie waarbij haar nichtje Lucy Farinelli betrokken is.

Kay wordt beschuldigd van moord. Het moordwapen waarmee politiecommissaris Diane Bray op brute wijze om het leven is gebracht, wordt aangetroffen in haar huis en de bewijzen tegen Kay stapelen zich op...
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.