Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Mooi en niet te duur.


 

Elisabeth Keesing - Tijd gerekt

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Elisabeth Keesing - Tijd gerekt
Schrijver: Elisabeth Keesing
Titel: Tijd gerekt
ISBN: 9789021470108
Uitgever: Querido's Uitgeverij BV, Em.
Bijzonderheid: 1e druk 1993, paperback. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de (rug van de) kaft. Binnenwerk is onbeschadigd, geen vouwen en niet in geschreven. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!
Prijs: € 1,95
€ 3,85
Meer info 1e druk 1993, paperback. In goede staat, met slechts lichte gebruikssporen op de (rug van de) kaft. Binnenwerk is onbeschadigd, geen vouwen en niet in geschreven. Zie foto's. Wordt goed verpakt en snel verzonden!

Tussen herinnering en hoop, tussen verwondering en nuchterheid, tussen spot en ernst ontrolt zich het lot van zes dochters na de dood van hun overheersende vader. Deze zeer verschillende mensen staan voor nieuwe mogelijkheden, hervinden oude relaties, maar ontdekken dat er geen volledig weerzien bestaat; alles is in beweging, telkens anders. Soms blijkt dat treurig te zijn, soms is het op het komische af, soms verrassend, soms een bitter feit. Elke dochter vertelt haar eigen verhaal. Hun boze tegenspeler is de projectontwikkelaar die hun ouderlijk huis in het rivierenlandschap met list in handen denkt te krijgen. Geld en vrouwen zijn het enige waar hij aan denkt; zijn kwaadaardige oogmerken dringen maar langzaam tot de zusters door. En wat voor man was de vader? Wat heeft hem tot een geliefde arts maar een lastige egocentrische huistiran gemaakt? De verhouding tussen vader en dochters, de vele soorten liefde die bestaan en het ongrijpbare van de tijd vormen de hoofdonderwerpen van dit met gerijpt meesterschap levendig en krachtig geschreven boek.
Boek bekijken

Mooi en niet te duur

particulier

Mooi en niet te duur uit Den Haag

Logo Mooi en niet te duur

Mooie boeken (eerlijk over de staat en goede foto's) en niet te duur. Het is immers zonde als boeken niet gelezen worden! --- Snelle verzending en goed verpakt met duurzame materialen (papiertape, hergebruikt karton en opvulling). --- Verzendkosten worden zo laag mogelijk gehouden: meerdere bestellingen worden als het past in een brievenbuspakje verzonden. Ophalen in Den Haag en verzenden naar het buitenland is mogelijk.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.