Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Sofer, Dalia - September in Shiraz (The Septembers of Shiraz)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Sofer, Dalia
Titel: September in Shiraz (The Septembers of Shiraz)
ISBN: 9789023422808
Uitgever: De Bezige Bij 2007
Bijzonderheid: paperback, 320 pp., gedeeltelijk gebaseerd op eigen ervaringen, ONGELEZEN
Prijs: € 4,50
Meer info Isaac Amin is een welgestelde joodse zakenman in het Iran van de sjah, maar na de revolutie van 1979 stort zijn hele wereld in elkaar. De Revolutionaire Garde verdenkt iedereen die geen moslim is van spionage en Isaac wordt gearresteerd. In de gevangenis, waar hij leeft met de vrees zijn familie nooit meer te zien, wordt hij gemarteld en heeft hij al zijn strijdvaardigheid nodig om te overleven. Buiten de gevangenis worden Isaacs vrouw en kinderen geplaagd door onzekerheid, spijt en rouw, maar ondanks hun schuldgevoelens gaat voor hen het leven door. September in Shiraz is een krachtige, beklemmende maar bovenal inspirerende vertelling over moed en wanhoop en de allesoverheersende drang om te overleven.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.