Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Vallgren, Carl-Johan - De dwerg in het bordeel (Den vidunderliga kärlekens historia)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Vallgren, Carl-Johan
Titel: De dwerg in het bordeel (Den vidunderliga kärlekens historia)
ISBN: 9789044509144
Uitgever: De Geus 2006
Bijzonderheid: paperback, 320 pp., winnaar August prijs 2002, ongelezen
Prijs: € 4,00
Meer info Op een avond in 1813 ziet de doofstomme dwerg Hercule in een bordeel in Königsberg het levenslicht. In een andere kamer wordt even later de beeldschone Henriëtte geboren. Niemand verwacht dat de ernstig misvormde Hercule in leven zal blijven. Maar `het duivelskind' is een vechter en heeft bijzondere gaven, waardoor hij in staat is mensen te manipuleren. Hercule en Henriëtte groeien samen op in het bordeel. Als Henriëtte tien jaar is, wordt haar maagdelijkheid verkocht aan de hoogste bieder. De dwerg weet verkrachting te voorkomen en bezegelt daarmee zijn lot. Zeven jaar brengt hij eenzaam in een kerker door, tot een jezuïet zich het lot van de jongen aantrekt. Het is het begin van een wonderlijk, avontuurlijk leven waarin Hercule over de wereld trekt met maar één doel: het vinden van zijn geliefde Henriëtte.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.