Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Schimmel, Betty / Gabriel, Joyce - De herinnering (To see you again)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Schimmel, Betty / Gabriel, Joyce
Titel: De herinnering (To see you again)
ISBN: 9789024521718
Uitgever: Luitingh-Sijthoff 1999
Bijzonderheid: paperback, 303 pp., zw/wit foto's
Prijs: € 3,50
Meer info Betty Markowitz en Richie kovacs ontmoetten elkaar in 19 3 9 - in Boedapest, waar Betty's familie van uit Tsjecho-Slowakije naartoe gevlucht was. Als tieners werden ze verliefd in een door oorlog verscheurde wereld. Samen planden ze een toekomst, in de zekerheid dat hun liefde alles zou doorstaan, zelfs Hitler.
Toen Betty door de nazi's werd afgevoerd, nam ze zich voor Richie ooit terug te vinden. Zelfs in het concentratiekamp gaf ze die hoop niet op. Maar na de bevrijding bleek Richie onvindbaar. In de jaren die volgden tijdens haar huwelijk met Otto himmel, een Auschwitz-overlevende et wie ze naar Amerika trok - vergat Betty nooit haar eerste liefde.
De herinnering heeft de spanning en het drama van een roman. Het is des te boeiender omdat het zo gebeurd is. Betty Schimmels levensverhaal: van verliefde tiener tot holocaust overlevende. Van echtgenote en moeder van drie kinderen tot en vrouw die de moeilijkste keus van haar leven moet maken.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.