Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Brijs, Stefan - Arend

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Brijs, Stefan
Titel: Arend
ISBN: 9789047100324
Uitgever: Eldorado 2007, Vierde druk
Bijzonderheid: paperback, 270 pp.,
Prijs: € 2,95
Meer info Arend had nooit geboren mogen worden. Al vanaf zijn eerste levensdag kent hij geen vreugde, geen geluk en geen thuis. Hij is daarenboven te groot, te zwaar, te lelijk en vooral te veel. Zijn moeder geeft hem meer slaag dan liefde. De enige uitlaatklep waarover de jongen beschikt is zijn gehuil, dat hij dan ook tot een kunst verheft. Eenmaal uitgegroeid tot een te dikke kleuter komt Arend in aanraking met de buitenwereld. Op straat wordt hij nagestaard, op school wordt hij gepest en uitgelachen. Hij wantrouwt iedereen en is voortdurend in zichzelf gekeerd. Het liefst wil hij vleugels hebben zodat hij kan vliegen als de vogels, boven iedereen uit. Een droom waarvoor hij alles zal doen opdat hij werkelijkheid wordt.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.