Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Djura - Een sluier van stilte/Ik werd door mijn eigen familie veroordeeld (Le voile de silence)

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Djura
Titel: Een sluier van stilte/Ik werd door mijn eigen familie veroordeeld (Le voile de silence)
ISBN: 9789032503987
Uitgever: De Kern
Bijzonderheid: paperback, ca. 176 pp., nieuw, boek zit nog in verpakking,
Prijs: € 3,00
Meer info Op 29 juni 1987, om een uur 's middags, wordt een zwangere jonge vrouw overvallen op haar woonboot, die in Parijs aan de Seine-kade ligt. Haar aanvallers slaan, stompen en trappen haar, schieten de man neer met wie zij juist aan tafel zat, en zijn binnen enkele minuten weer verdwenen. De wereld van de jonge vrouw is ingestort: haar ongeboren kind loopt groot gevaar, haar vriend is levensgevaarlijk gewond, en in de aanvallers heeft zij haar eigen familieleden herkend. Een Sluier van Stilte vertelt het schokkende waar gebeurde levensverhaal van Djura, een zangeres van Algerijnse afkomst die zich met bovenmenselijke moed weet te ontworstelen aan de ketenen van de Islam. Jarenlang wordt zij bedreigd, mishandeld en geterroriseerd door haar familie, die er zelfs toe overgaat haar te ontvoeren en gevangen te houden. Alleen door haar eigen moed en doorzettingsvermogen, en door haar grote verlangen naar liefde kan zij uiteindelijk aan de wraakzucht van haar familie ontsnappen.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.