Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel MT.BLOEM.


 

Haasse, Hella S. - Heren van de thee

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Haasse, Hella S.
Titel: Heren van de thee
ISBN: 9789078432180
Uitgever: Paperview NV, datum uitgave niet vermeld.
Bijzonderheid: Gebonden, met stofomslag, 347pp., deel 1 van Kopstukken serie Wegener Dagbladen, pakket post
Prijs: € 1,95
Meer info In 1878 trouwden Rudolf Kerkhoven en Jenny Roosengaarde Bisschop in Batavia en gingen zij wonen op de afgelegen thee-onderneming Gamboeng in de Preanger op Java. In het decor van de indrukwekkende, mysterieuze natuur en tegen de achtergrond van de ontwikkelingen in de koloniale politiek, leven we mee met de autocratische ondernemer Rudolf en zijn verbitterd rakende echtgenote.
Hella S. Haasse baseerde zich op een waar gebeurd verhaal en gaf met deze roman op een uniek, hoogstaand literair niveau vorm aan oude familiearchieven.

De bestseller Heren van de thee werd genomineerd voor de AKO Literatuurprijs en bekroond met de CPNB Publieksprijs 1993. Als laatste deel in zijn koloniale vijfluik maakt regisseur Ger Thijs in 2009 een theatervoorstelling naar het boek.
Boek bekijken

MT.BLOEM uit Liessel

particulier
Wanneer antwoord op uw bestelling niet binnenkomt, wilt u dan s.v.p even uw spam checken? Mogelijk is ons mailbericht in de spam/ongewenste mail terechtgekomen.
U kunt natuurlijk ook bellen.
Om portokosten van pakketpost te drukken, kan een boek (indien gewenst en indien mogelijk) OPENGEVOUWEN worden verstuurd.
Wij verkopen ook Engelstalige boeken!

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.