Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

Rihanna - Rihanna [Fenty x Phaidon] limited edition

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rihanna - Rihanna [Fenty x Phaidon] limited edition
Schrijver: Rihanna
Titel: Rihanna [Fenty x Phaidon] limited edition
ISBN: 9781838660109
Uitgever: Phaidon
Bijzonderheid: [EXCLUSIEF], [NIEUW], 2019, gebonden, inclusief speciale boekenstandaard, 504 p.
Prijs: € 199,00
€ 20,00
Meer info Het geheel is een absoluut feest om uit te pakken! Alles zit nog nieuw in de originele doos en verzendverpakking. In een stevige verzenddoos tref je de luxe zwarte bewaardoos aan. Daarin zit, goed verpakt in beschermende lagen schuim, het grote Rihanna-boek (limited edition!); helemaal nieuw in de originele folie. Onder het boek is plek voor de speciale boekenstandaard in beperkte oplage. Het zijn twee getatoeƫerde handen waarop het boek gepresenteerd kan worden. Prachtig design (ontwerp The Haas Brothers) van een zeer zware kwaliteit, om het boek in stijl te tonen. De set is zeer exclusief en beperkt in oplage. Alles is in absolute nieuwstaat en daardoor (bijzonder) geschikt als cadeau.
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.