Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Deluxe Black Edition] limited

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Lazarides, Steve / Banksy - Banksy Captured [Deluxe Black Edition] limited
Schrijver: Lazarides, Steve / Banksy
Titel: Banksy Captured [Deluxe Black Edition] limited
ISBN:
Uitgever: Lazarides Photography
Bijzonderheid: [gelimiteerde en genummerde oplage], 2019, gebonden, in luxe slipcase, 256 p.
Prijs: € 799,00
€ 6,75
Meer info Banksy is een streetart-artist die in het geheim opereert en op veilingen alle records breekt. Wie kent het meisje met de ballon dat zichzelf vernietigde na te zijn gegund aan de hoogste bieder! Niemand weet wie hij is, maar zijn kunst herken je direct. Steve Lazarides heeft Banksy een tijd mogen volgen tijdens het maken van kunst (in de publieke ruimte). De foto's die toen zijn gemaakt, zijn samengebracht in dit boek dat niet meer verkrijgbaar is. Er waren meerdere uitvoeringen, die gelimiteerd en genummerd zijn. Dit boek in de zwarte slipcase betreft de 'deluxe uitvoering'. Er zijn er slechts 1.000 van gemaakt, dit betreft nummer 52. Een waar collectors-item met een kijkje "achter de schermen" tijdens het maken van kunst door Banksy. Het boek en de slipcase zijn in een perfect conditie.
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.