Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

Disney Studio - Disney's Storybook Collection [A Treasury of Tales]

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Disney Studio
Titel: Disney's Storybook Collection [A Treasury of Tales]
ISBN: 9781423100737
Uitgever: Disney Books
Bijzonderheid: 2006, gebonden, 318 p.
Prijs: € 15,99
€ 6,75
Meer info Het nauwelijks nog verkrijgbare boek is in een overwegend goede staat. De kaft ziet er eveneens zeer goed uit. In het boek zitten enkele gebruikssporen, maar die zijn niet storend. De bladzijden, tekst en afbeeldingen zijn verder prachtig, een prima boek om uit voor te lezen of om alleen plaatjes te kijken. Maar liefst 21 Disney verhalen worden beschreven, voorzien van materiaal uit de "echte" tekenfilms. Een echte must-have / collectors-item.
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

particulier

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.