Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

- Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen]

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding:  - Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen]
Schrijver:
Titel: Het kleinste boek ter wereld [met het Onze Vader in 7 talen] / Das kleinste Buch der Welt [mit dem Inhalt 'Das Vaterunser' in 7 Sprachen]
ISBN:
Uitgever:
Bijzonderheid: [ZEER EXCLUSIEF], in origineel etui met origineel vergrootglas, gebonden, ongenummerd aantal pagina's
Prijs: € 209,00
€ 6,75
Meer info Dit exemplaar van het kleinste boek ter wereld is in een hele mooie conditie en is -bovenal- helemaal compleet.

Het doosje zelf (dat doet denken aan parelmoer en qua afmeting lijkt op een klein sieradendoosje) is voorzien van een deksel met scharnier. Op 1 hoek van het deksel een kleine beschadiging, verder is het in een nette conditie. De binnenzijde is bekleed met rode stof met in het deksel de titel (in het Duits met goudkleurige letters). In het andere deel van het doosje ligt een doorzichtige houder met daarin het boekje. Wanneer je van die doorzichtige houder het deksel openschuift, kun je het boekje er uit halen en vormt de houder ineens een klein (werkend) vergrootglas. Het boekje heeft een donkere kaft met goudkleurige accenten. In 7 talen is daarin opgenomen het Onze Vader (onder meer in het Nederlands, Engels en Duits). Het boekje lijkt niet veel open geweest te zijn en ziet er nog uitstekend uit. Het geheel vormt een uniek, bijzonder en tegelijk leuk geschenk. Het item wordt -compleet en in deze conditie- niet of nauwelijks te koop aangeboden.

Specificatie afmetingen:
# doosje: 5,5 cm x 5,5 cm
# doorzichtige houder: 1,9 cm x 1,9 cm
# boekje: 0,5 cm x 0,5 cm
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

particulier

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.