Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel OnlineBoeken.


 

Herman, Sergio / Doveren, Pieter van / Hess-Bosch, Annelies / Le Duc, Tony (fotograaf) - Sergiology [deluxe limited + numbered set] box - boek - audio

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Herman, Sergio / Doveren, Pieter van / Hess-Bosch, Annelies / Le Duc, Tony (fotograaf) - Sergiology [deluxe limited + numbered set] box - boek - audio
Schrijver: Herman, Sergio / Doveren, Pieter van / Hess-Bosch, Annelies / Le Duc, Tony (fotograaf)
Titel: Sergiology [deluxe limited + numbered set] box - boek - audio
ISBN: 9789490028374
Uitgever: Minestrone Culinaire Uitgeverij, Boechout (Belgiƫ) / Restaurant Oud Sluis, Sluis
Bijzonderheid: [ZEER EXCLUSIEF], [NIEUW IN FOLIE], 2012, boxset inclusief audio-device, gebonden, 358 p.
Prijs: € 989,00
€ 6,75
Meer info Deze luxe en gelimiteerde set bestaat uit een linnen box (met magneetsluiting), het massieve boek (Nederlandstalig!) met linnen kaft en de originele audio-onderdelen (een audio-speler met USB oplaadkabel, oortjes en handleiding). Alles is in een absolute nieuwstaat, de set zit nog in de originele folie. Van deze set zijn slechts 2.000 genummerde exemplaren uitgebracht, die al geruime tijd zijn uitverkocht en weinig te koop worden aangeboden. Deze box en het boek zijn genummerd 0995. Een prachtig naslagwerk boordevol (basis-)recepten van de bekende chefkok Sergio Herman, aangevuld met mooie foto's van gerechten. Zeldzame boxset; ook zeer geschikt als cadeau / kerstgeschenk / relatiegeschenk.
Boek bekijken

OnlineBoeken uit Groenlo

Logo OnlineBoeken

OnlineBoeken is gespecialiseerd in de verkoop van (exclusieve) boeken en bijzondere uitgaven op het gebied van kunst, fotografie, geschiedenis, topografie en architectuur.
Een bestelling wordt na betaling zo snel mogelijk verzonden, doorgaans dezelfde of daarop volgende werkdag. De getoonde verzendkosten gelden voor verzending binnen Nederland. Er wordt gebruik gemaakt van PostNL, DHL en DPD. Bij toezending naar het buitenland wordt een opgave van de verzendkosten verstrekt (op verzoek). Koopt u meerdere boeken tegelijk? Dan worden eenmaal de hoogste verzendkosten per bestelling berekend.
Belangrijke informatie over het aangeboden boek en de staat waarin het zich bevindt, is vermeld bij het betreffende artikel. Zijn er nog geen foto's afgebeeld bij een item, dan zullen die op (zeer) korte termijn toegevoegd worden. Retourneren van een artikel is eventueel (in overleg) mogelijk, mits in dezelfde staat. Let op, koopt u een item 'nieuw in folie', dan kan het alleen in die -onbeschadigde- originele folie geretourneerd worden. Betaling kan direct in de webwinkel middels iDeal of (na bevestiging van de bestelling) per bankoverboeking. Het betreft particuliere verkoop.
Neem gerust contact op bij eventuele vragen, ook als u op zoek bent naar een specifieke titel. U krijgt zo spoedig mogelijk en geheel vrijblijvend bericht.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.