Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oost-West.


 

Oppen, Dr. van - C. Iulii Caesaris Belli Gallici. Libri VII et A. Hirtii Liber VIII. Met een kaartje van Gallië, vijfde uitgave, bewerkt door Dr. J.F.P. van Anrooy.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Oppen, Dr. van - C. Iulii Caesaris Belli Gallici. Libri VII et A. Hirtii Liber VIII. Met een kaartje van Gallië, vijfde uitgave, bewerkt door Dr. J.F.P. van Anrooy.
Schrijver: Oppen, Dr. van
Titel: C. Iulii Caesaris Belli Gallici. Libri VII et A. Hirtii Liber VIII. Met een kaartje van Gallië, vijfde uitgave, bewerkt door Dr. J.F.P. van Anrooy.
ISBN:
Uitgever: P.Noordhoff N.V., Groningen
Bijzonderheid: 1930, 317 pagina's, gebonden met linnen rug, duidelijke gebruikssporen,
Prijs: € 7,50
Meer info Voorwoord bij den vijfden druk: Gaarne wil ik bekennen dat ik een voorstander ben van de lectuur van Ceasar op het Gymnasium. Niet in dien zin, dat ik het veroveringsverhaal van Gallië door den imperialist Caesar en de wijze , waarop hij na de overwinning b.v. de bewoners van Avaricum (VII, 28, 4) en de verdedigers van Uxellodunum (VIII, 44,1) behandelde , voor een aanbevelenswaardige lektuur houd voor jongens en meisjes van 13cen 14 jaar. Maar ik heb steeds gemeend en meen het nog, dat in het bijzonder het lezen van Caesar den leerlingen die oefening moet bijbrengen, welke zij noodig hebben, om het Latijn te leeren verstaan van die schrijvers, die hun in de hoogere klassen ter vertaling woorden voorgelegd.
Tekst in het Latijn met onderaan elke pagina verklaringen van woorden en begrippen in het Nederlands
Boek bekijken

Oost-West uit Oost-Graftdijk

particulier
Particulier die zijn boekenkast aan het uitruimen is, zowel Nederlandse als Engelse titels.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.