Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Jack Staller & Graddy Boven - De Admiraal

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Jack Staller & Graddy Boven - De Admiraal
Schrijver: Jack Staller & Graddy Boven
Titel: De Admiraal
ISBN: 9789059941274
Uitgever: Aprilis, Zaltbommel
Bijzonderheid: Staat: Op eerst bladzijde staat een naam, verder is het boek in zeer mooie staat! / Bladzijden: niet vermeld / Druk: Eerste druk / Art.nr. : Div 607 / Vindplaats: Div 607
Prijs: € 25,00
€ 4,35
Meer info

De Admiraal


De Admiraal. Michiel Adriaensz. de Ruyter (1607-1676), bejubeld en geacht door vriend en vijand. Binnen de landsgrenzen bemind en daarbuiten gevreesd. Meerdere keren door buitenlandse regeringsleiders onderscheiden en in de adelstand verheven. De grootste vlootvoogd aller tijden. In Michiel Adriaenszoon de Ruyter, De Admiraal heeft De Ruyter, in dienst van de Republiek der Zeven Provinciën, een belangrijk aandeel in het handhaven van de machtige en rijke positie, die de Republiek in de zeventiende eeuw op het wereldtoneel inneemt. Het is het relaas van een Vlissinger die zijn leven op zee doorbrengt. Een zeeheld die houdt van de grilligheid van de zee, het leven aan boord, de geur van geteerd touw en het geklapper van de zeilen. Een boek met kleurrijke illustraties.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.