Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Geert Mak - De eeuw van mijn vader

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Geert Mak - De eeuw van mijn vader
Schrijver: Geert Mak
Titel: De eeuw van mijn vader
ISBN: 9789045001272
Uitgever: Atlas, Amsterdam- Antwerpen
Bijzonderheid: Staat: Het boek heeft lichte vochtplekken, verder ziet het er nog netjes uit! / Bladzijden: 524 / Druk: niet vermeld / Art.nr. : Div 1081 / Vindplaats: Div 1081
Prijs: € 7,00
€ 4,35
Meer info

De eeuw van mijn vader


De eeuw van mijn vader. Wat verbindt ons met al diegenen die in de voorbije eeuw geleefd hebben? Is het niet hun menselijkheid, hun blindheid soms, meer nog dan hun grote en kleine heldendom? Geert Mak schreef een biografie van het Nederland van de twintigste eeuw in de vorm van een familiegeschiedenis. Aan de hand van interviews, oude krantenberichten en vele honderden bewaard gebleven brieven vertelt hij over het landelijke Nederland aan het begin van de eeuw, over de opkomst van de katholieke, protestantse en rode zuilen, over de crisis en het anti-semitisme in de jaren dertig, de andere wereld van 'ons Indië', de oorlog in Europa en Azië, de mentaliteit van de wederopbouw, de dromerijen van de jaren zestig, de zakelijkheid daarna.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.