Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

C.H. Evers - Boekwerk Onderscheidingen

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: C.H. Evers - Boekwerk Onderscheidingen
Schrijver: C.H. Evers
Titel: Boekwerk Onderscheidingen
ISBN: 9789070987022
Uitgever: Special Interest Publicaties
Bijzonderheid: Staat: Zo goed als nieuw / Bladzijden: 112 / Druk: Niet vermeld / Art.nr. : Div 4003 / Vindplaats: Div 4003
Prijs: € 8,00
€ 4,35
Meer info

Boekwerk Onderscheidingen


Boekwerk Onderscheidingen. Dit boekje geeft een overzicht van de nu in gebruik zijnde Nederlandse onderscheidingen, alsmede van de manier waarop zij gedragen behoren te worden en hun onderlinge rangorde. Van iedere onderscheiding -55 in totaal- zijn de verschillende graden afgebeeld, de modeldecoraties, de batons (in kleur) en de knoopsgatversierselen. Daarbij wordt het jaar van oprichting vermeld en de reden van verlening. Achterin worden aanwijzingen gegeven hoe decoraties dienen te worden gedragen en wanneer, verdeeld naar militaire en burgers, en deze laatste naar mannen en vrouwen. Tevens wordt melding gemaakt van enkele adellijke orden en twee door Prins Bernard ingestelde orden voor cultuur en natuurbehoud. Interessant voor wie de achtergronden wil kennen en nuttig voor hen die onderscheidingen hebben, maar niet weten hoe ze te dragen.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.