Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Henk Sprenger - Kick Wilstra helpt een vriend uit de nood!

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Henk Sprenger - Kick Wilstra helpt een vriend uit de nood!
Schrijver: Henk Sprenger
Titel: Kick Wilstra helpt een vriend uit de nood!
ISBN:
Uitgever: Het Parool, n.v. De Nieuwe Pers
Bijzonderheid: Staat: Er zit een nieuwe omslag om dit boek / Bladzijden: / Druk: Niet vermeld / Art.nr. : Strip 1513 / Vindplaats: Strip 1513
Prijs: € 10,00
€ 4,35
Meer info

Kick Wilstra helpt een vriend uit de nood!


Kick Wilstra helpt een vriend uit de nood!. Deel 13 uit de strip serie, de avonturen van Kick Wilstra. Kick Wilstra ziet het licht in 1949, dankzij Henk Sprenger, striptekenaar uit Oost-Knollendam. Met Kick Wilstra creëert Sprenger een voetballer die de kwaliteiten van Kick Smit, Faas Wilkes en Abe Lenstra in zich verenigt. Een voetbalheld die tot dan toe alleen in jongensdromen voorkwam: een wonder-midvoor! Kick Wilstra, met zijn kenmerkende blonde lok, scoort uit alle standen, in alle teams waar hij voor uitkomt: in Veendorp, bij Victoria, Malton Rovers en Titan, en natuurlijk in het Nederlands Elftal. Zijn favoriete goal is de winnende, bij voorkeur gescoord in de laatste minuut, met een omhaal in de kruising. Ook buiten het veld stelt Kick Wilstra niet teleur. Als bestrijder van het kwaad en redder in de nood beleeft hij vele avonturen, bijgestaan door zijn altijd bezorgde vrouw Jannie en zijn zonen Rob en Rudi. Tien jaar lang, tot 1959, bracht Kick Wilstra kleur in het leven van menige schooljongen, in een tijd waarin televisie nog nauwelijks bestond en de gezagsverhoudingen nog duidelijk waren.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.