Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Manfred Leier en anderen - Onze eeuw in beeld

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Manfred Leier en anderen - Onze eeuw in beeld
Schrijver: Manfred Leier en anderen
Titel: Onze eeuw in beeld
ISBN: 9789080321618
Uitgever: Schuyt & Co, Standaard Uitgeverij
Bijzonderheid: Staat: Zeer mooie staat! / Bladzijden: 424 / Druk: Niet vermeld / Art.nr. : Div 2915 / Vindplaats: Div 2915
Prijs: € 9,95
€ 4,35
Meer info

Onze eeuw in beeld


Onze eeuw in beeld. De meest spectaculaire bijdrage aan de geschiedschrijving van de 2Oste eeuw is de fotografie als documentair middel. Indringender dan ooit kunnen wij getuigen zijn van gebeurtenissen die de loop van de geschiedenis hebben beinvloed. En dikwijls zijn dit gebeurtenissen die ook ons leven direct of indirect beïnvloed hebben. Voor dit boek zijn de meeste indrukwekkende foto's - de 'ikoonbeelden' - uit de twintigste eeuw verzameld, die - tezamen met de begeleidende teksten - het verhaal van onze eeuw vertellen. De vaak emotionele beelden tonen de hoogte- en dieptepunten op het gebied van samenleving, politiek, kunst en sport, die onmiskenbaar hun stempel hebben gedrukt op onze herinneringen aan de 2Oste eeuw: zij maken deel uit van ons collectief geheugen. Tegelijk vormen zij een verantwoording die wij afleggen aan de ons volgende generaties. Het is het verslag van Onze Eeuw. 100 jaar in honderden foto's.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.