Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Simone van der Vlugt - Herfstlied

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Simone van der Vlugt - Herfstlied
Schrijver: Simone van der Vlugt
Titel: Herfstlied
ISBN: 9789041415929
Uitgever: Anthos, Amsterdam
Bijzonderheid: Staat: Zeer mooie staat! / Bladzijden: 276 / Druk: Zevende druk / Art.nr. : Div 2404 / Vindplaats: Div 2404
Prijs: € 4,00
€ 4,35
Meer info

Herfstlied


Herfstlied. Als journaliste voor de cultuurpagina van het Leidsch Dagblad heeft Nadine het prima naar haar zin, maar eigenlijk zou ze het liefst schrijfster worden. Net als ze erin slaagt een uitgever voor haar werk te interesseren, wordt Leiden opgeschrikt door de moord op een jonge vrouw. Samen met haar collega's zit Nadine boven op het nieuws, waar ze steeds meer bij betrokken raakt. In haar privéleven loopt veel mis en als de vermoorde vrouw uiterlijk een sterke gelijkenis met Nadine blijkt te vertonen, kan ze de gebeurtenissen niet meer als toeval afdoen en beseft ze dat zij en haar zestienjarige dochter Mariëlle gevaar lopen... Vooral als de moordenaar meer slachtoffers maakt, die op de een of andere manier allemaal in Nadine's omgeving verkeren.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.