Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Marc Lammers - Yes! Een crisis

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Marc Lammers - Yes! Een crisis
Schrijver: Marc Lammers
Titel: Yes! Een crisis
ISBN: 9789043912815
Uitgever: Tirion Sport, Tirion uitgevers bv, Baarn
Bijzonderheid: Staat: Zeer mooie staat! / Bladzijden: 144 / Druk: Derde druk / Art.nr. : Div 1757 / Vindplaats: Div 1757
Prijs: € 7,50
€ 4,35
Meer info

Yes! Een crisis


Yes! Een crisis. Je wint niet van een crisis, maar van je concurrenten. Een crisis betekent een kans, en als je het zo bekijkt is de mondiale kredietcrisis een zegen, voor zowel de (top)sport als het bedrijfsleven. Dat is de stellige overtuiging van Marc Lammers, die vorig jaar met de gouden olympische medaille afscheid nam als coach van de Nederlandse hockeysters. Voorafgaand aan het olympisch toernooi in Beijing werd alom gevreesd voor de extreme hitte. Lammers wist de vermeende nadelen in voordelen om te buigen. In dit boek vertelt hij over de heilzame werking die crisissituaties kunnen hebben op een groep mensen. Aan de hand van tal van concrete praktijkvoorbeelden laat hij zien dat elke crisis nieuwe mogelijkheden en uitdagingen biedt, en niet alleen in de (top)sport.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.