Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Yvonne van Sark - Opgroeien terwijl de wereld in brand staat

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Yvonne van Sark
Titel: Opgroeien terwijl de wereld in brand staat
ISBN: 9789021584089
Uitgever: Kosmos Uitgevers
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 192 / Druk: / Art.nr. : 49ba5bd2-196d-4cc3-860d-539eada3b5af / Vindplaats: opslag
Prijs: € 22,99
€ 4,35
Meer info Inzichten, voorbeelden en handvatten voor ouders, docenten en professionals over hoe met jongeren het gesprek aan te gaan over klimaat en een duurzame toekomst.

Yvonne van Sark (bekend van de bestseller 'Puberbrein binnenstebuiten') geeft in 'Opgroeien terwijl de wereld in brand staat' een stem aan de jongere generatie voor wie een duurzame toekomst noodzakelijker is dan ooit. Steeds meer jongeren maken zich druk om de opwarming van de aarde en de toestand van de natuur. Hoe kunnen ouders met hun kind het gesprek aangaan als het ineens vegetariër wordt? Hoe kunnen docenten leerlingen ondersteunen die meer aandacht willen voor duurzaamheid? In dit boek staan inzichten, voorbeelden en handvatten voor ouders, docenten en professionals over hoe met jongeren het gesprek aan te gaan, hoe van en mét ze te leren. Met portretten van jonge voorlopers op het gebied van duurzaamheid.

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.