Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Garth Lewis - 2000 Kleur Combinaties

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Garth Lewis - 2000 Kleur Combinaties
Schrijver: Garth Lewis
Titel: 2000 Kleur Combinaties
ISBN: 9789043913171
Uitgever: Tirion Creatief
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 336 / Druk: 1 / Art.nr. : 8c1a2283-fdfa-4714-a324-4bc510827235 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 47,99
€ 4,35
Meer info Interieur-, web-, mode- en grafisch ontwerpers en kunststudenten zullen voortdurend teruggrijpen naar dit basisboek voor inspiratie en begeleiding. Het boek bevat een onuitputtende reeks van kleurencombinaties, met de RGB- (rood, groen, blauw) en CMYK- (cyaan, magenta, geel, zwart) codering. Deze universele kleurcodes worden gebruikt in alle digitale en gedrukte media. Lewis laat zien wat het effect is van kleurrelaties door een en dezelfde combinaties in verschillende vlakken en formaten naast elkaar te plaatsen. Dit alles in een neutrale omgeving. Tot slot een galerie met werk van diverse kunstenaars. In hun verhalen kunt u alles vinden over de gekozen kleuren in hun werk en het effect ervan. Een fantastische uitgave voor iedere kleurliefhebber!
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.