Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Almeida Faria - De veroveraar

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Almeida Faria
Titel: De veroveraar
ISBN: 9789029050852
Uitgever: Meulenhoff Boekerij
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 109 / Druk: 1 / Art.nr. : 5bf71a54-dcfe-4c26-b34b-f45460ed363f / Vindplaats: opslag
Prijs: € 9,00
€ 4,35
Meer info Is de drieëntwintigjarige Sebastião de reïncarnatie van de legendarische en tragische koning Dom Sebastião, bijgenaamd de Verborgen of de Verbeide, op wiens wederkomst het Portugese volk nu al bijna vier eeuwen wacht? Er zijn volop overeenkomsten tussen de twee die daarvoor pleiten: dezelfde naam, dezelfde geboortedatum en een verontrustende uiterlijke gelijkenis. Maar terwiul de koning de - mislukte - veroveraar van Noord-Afrika was, is de jonge Sebastião een - uiterst succesvolle - veroveraar van vrouwen. In Almeide Faria's smakelijke Bildungsroman is het 'sebastianisme' niet langer een heilsverwachting, maar een onbekommerde levensfilosofie die stoelt op een al vroeg ontwikkelde seksuele appetijt...Deze vrolijke onthulling ontheiliging van een nationale mythe werd Faria in Portugal niet in dank afgenomen.
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.