Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

F. Moser - Filosofie Zonder Voetnoten

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: F. Moser
Titel: Filosofie Zonder Voetnoten
ISBN: 9789039108345
Uitgever: Agora
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 208 / Druk: 1 / Art.nr. : 43571395-cdd5-4b1a-a0c3-c09fc95391e0 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 16,99
€ 4,35
Meer info * 10.000 exemplaren in een half jaar tijd in Duitsland!
*
Bevattelijke inleiding tot de thema's van de filosofie
*
Een ideaal vakantieboek
Filosofie is voor iedereen! Filosofie biedt een ongewone kijk op alledaagse dingen. Een boek over filosofie, zo stelt Friedhelm Moser als eerste gebod in dit boek, mag nooit langdradig zijn.
Een echte filosoof is als iemand die voor het eerst in zijn leven door een vreemde stad slentert. Misschien heeft hij een reisgids op zak (de filosofische literatuur), maar daar kijkt hij nauwelijks in. Het zijn immers niet alleen de geijkte bezienswaardigheden die hem interesseren. Zo nu en dan raakt hij in de wirwar van straatjes de weg wel eens kwijt, maar door dat gedwaal heeft hij op den duur wel een gevoel voor de hele stad ontwikkeld.
Dit boek wil de lezer verleiden tot zo'n wandeling door de aantrekkelijkste wijken van de filosofie. Het is bij uitstek geschikt als kennismaking met de filosofische traditie, en helpt de lezer even stil te staan bij een aantal van de allergewoonste dingen. Bijvoorbeeld bij de vraag wat vriendschap eigenlijk is, of taal, eenzaamheid, liefde, werk, vriendschap…
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.