Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

J. Winspear - De Witte Veer

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: J. Winspear
Titel: De Witte Veer
ISBN: 9789046302460
Uitgever: Stichting Uitgeverij XL
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 504 / Druk: 1 / Art.nr. : f14217c4-af63-4a92-b4c2-1582c3791dc5 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 25,00
€ 4,35
Meer info Maisie Dobbs is een bijzonder innemende en intelligente vrouw, die met haar assistent een detectivebureau runt. Ze krijgt een opdracht van de rijke industrieel Joseph Waite om zijn 32-jarige, nog thuis wonende dochter Charlotte op te sporen. Charlotte is wel vaker verdwenen, maar nu voor het eerst zonder een adres achter te laten. Terwijl Maisie de gangen van Charlotte Waite probeert te reconstrueren, wordt ze door Scotland Yard benaderd in verband met de moord op een vriendin van de vermiste Charlotte. Als weer een andere vriendin zelfmoord pleegt, twijfelt Maisie er niet langer aan dat er een verband is. Maar welk? En welke rol spelen witte veren hierin? Het antwoord daarop ligt in het verleden en heeft alles te maken met de Eerste Wereldoorlog.
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.