Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

H. Andriessen - De tijd te vriend houden

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: H. Andriessen - De tijd te vriend houden
Schrijver: H. Andriessen
Titel: De tijd te vriend houden
ISBN: 9789025959784
Uitgever: Have, Ten
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 139 / Druk: 1 / Art.nr. : 46081ee3-28a0-4c06-b547-002bd3c534e6 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 24,00
€ 4,35
Meer info Spiritualiteit brengt ons in contact met het geheim van het leven. In de ouderdom gaat niets op de oude voet voort, ook spiritualiteit niet. Dit boek geeft geen theorie over de spiritualiteit van oudworden, maar is de neerslag van de verhalen en ervaringen van oudere mensen. De auteur zegt dus niet ?hoe het hoort? maar: ?zo hebben mensen het gedaan?.

Andriessen behandelt thema?s als oud worden, tijd nemen, dankbaarheid, de eigen spirituele weg, ouderdomsidealen, ja zeggen, zelf beslissen, sterven, innerlijke ruimte, ?wat heb ik er nou van gemaakt??, gelukkig zijn, mededogen. Hij verlevendigt zijn tekst met gedichten en gedachten van anderen.

Dr. Herman Andriessen (1927) studeerde filosofie, theologie en klinische psychologie. Hij doceerde pastorale psychologie aan verschillende universiteiten en werkte als supervisor en psychotherapeut. Bij Ten Have verscheen zijn boek 'Een eigen weg te gaan; ouderen en spiritualiteit' (2004, 3e druk 2006).
Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.