Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Oudefotoboeken.


 

Stephen King - Mr. Mercedes 2 - De eerlijke vinder

De vraag gaat over de volgende titel:

Schrijver: Stephen King
Titel: Mr. Mercedes 2 - De eerlijke vinder
ISBN: 9789021024615
Uitgever: Luitingh-Sijthoff
Bijzonderheid: Staat: Als nieuw / Bladzijden: 656 / Druk: / Art.nr. : b3e08817-47cb-4b4b-af33-7378ace76648 / Vindplaats: opslag
Prijs: € 16,99
€ 4,35
Meer info Het bloedspannende tweede deel van Stephen Kings Mr. Mercedes-trilogie, De eerlijke vinder, nu als een prachtige premium pocketeditie!

De eerlijke vinder van Stephen King is het vervolg op de met een Edgar Award bekroonde bestseller Mr. Mercedes. Het werd unaniem lovend ontvangen, kreeg vele vijfsterrenrecensies en er werden al meer dan 50.000 exemplaren van verkocht.



Bij een inbraak bij de legendarische schrijver John Rothstein steelt Morris Bellamy naast veel geld een stapel aantekenboekjes met ongepubliceerd materiaal. Morris verbergt zijn buit – maar dan wordt hij gearresteerd voor een andere misdaad. Tientallen jaren later vindt een jongen, Pete Saubers, de kist en nu zijn het Pete en zijn familie die door Bill Hodges, Holly en Jerome gered moeten worden van de inmiddels nog krankzinniger en wraakzuchtige Bellamy, die na 35 jaar vrijkomt uit de gevangenis.



‘Bloedspannend.’ Algemeen Dagblad



‘Het is een King in topvorm.’ Nu.nl

Boek bekijken

Oudefotoboeken uit Rhenen

zakelijk

Logo Oudefotoboeken

Geachte klant,
Let op: U betaalt per bestelling €4,35 dus ook als u meerdere boeken tegelijk bestelt blijven de verzendkosten het zelfde.
Dit tarief is voor Nederland!
Tarief voor België is €9,50
Met vriendelijke groet,
Team Oudefotoboeken.nl

De verkoper zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.