Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Sherryl Woods - De beste keuze

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sherryl Woods - De beste keuze
Schrijver: Sherryl Woods
Titel: De beste keuze
ISBN: 8710858907858
Uitgever: Harlequin
Bijzonderheid: 2016, paperback, nieuwstaat
Prijs: € 15,00
Meer info Dana Sue kan zich er niet toe zetten om te gaan sporten. En dat terwijl ze hoognodig wat pondjes kwijt moet raken, vindt ze zelf. Niet alleen komt ze in haar restaurant in Serenity dagelijks in de verleiding zich te goed te doen aan allerlei heerlijkheden, na het stuklopen van haar huwelijk met Ron - die ze ondanks alles nog niet is vergeten - heeft ze zich bovendien met eten getroost. Wat niet opgaat voor Annie, haar dochter. Zíj is sinds het vertrek van haar vader juist een stuk minder gaan eten...

Hoe heeft hij zo stom kunnen zijn? Ron vindt het vreselijk dat hij Dana Sue zoveel verdriet heeft gedaan. Omdat hij bovendien zijn dochter mist - helemaal nu het niet goed met haar gaat - besluit hij terug te keren naar Serenity. Om Annie bij te staan... en wellicht Dana Sue weer voor zich te winnen?
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.