Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Sherryl Woods - Belofte in de lucht

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Sherryl Woods - Belofte in de lucht
Schrijver: Sherryl Woods
Titel: Belofte in de lucht
ISBN: 8710858907858
Uitgever: Harlequin
Bijzonderheid: 2017, pocket, nieuwstaat
Prijs: € 15,00
Meer info Cupido's pijl treft Travis McDonald recht in het hart wanneer hij Sarah Price voor het eerst ziet, terwijl ze aan het werk is bij Wharton's, in Serenity. Tot zijn frustratie lijkt ze immuun voor zijn charmes. Wat moet hij doen om de aandacht van deze fascinerende vrouw te trekken? Om te beginnen zou hij haar kunnen vragen om de ochtendshow van zijn nieuwe radiozender te presenteren...

Bloedzenuwachtig wordt Sarah van de starende blik van die sexy man in Wharton's. Sinds haar eerste ontmoeting met haar inmiddels ex-echtgenoot heeft geen man meer zo naar haar gekeken. Maar het is echt beter om bij de nieuwkomer uit de buurt te blijven, de vlinders in haar buik ten spijt. Heeft ze zich immers niet net weten te ontworstelen aan een rampzalig huwelijk? Toch kan ze onmogelijk nee zeggen wanneer hij haar een baan als radio-dj aanbiedt. En ook niet wanneer hij haar niet veel later wil kussen!
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.