Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Pakjeshuis30.


 

Vic van de Reijt - Land van Maas en Waal / de mooiste Nederlandse liedjes

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Vic van de Reijt - Land van Maas en Waal / de mooiste Nederlandse liedjes
Schrijver: Vic van de Reijt
Titel: Land van Maas en Waal / de mooiste Nederlandse liedjes
ISBN: 9789035129153
Uitgever: Bert Bakker
Bijzonderheid: 2006, Gebonden, nieuwstaat
Prijs: € 17,50
Meer info Het was wat armoedig gesteld met de liederensehat van de gemiddelde Nederlander, Coed, 'Een potje met vet' zong hij mee uit volle borst, maar van 'Ketelbinkie' kende hij slechts één regel, die hij ook nog verkeerd citeerde: 'Toen wij uit Rotterdam vertrokken, vertrokken wij uit Rotterdam'. Vic van de Reijt, samensteller van de populaire bloemlezing Ik wou dat ik twee hondjes was, heeft ons land weer leren zingen. Met twee bundels. Toen wij van Rotterdam vertrokken en Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben, zorgde hij ervoor dat bij het kampvuur, op zeilkamp en in het stamcafé niemand meer zonder tekst hoefde te zitten.

In Het land van Waai & "Waal zijn deze bundels in één band bij elkaar gebracht en bovendien aangevuld met een veertigtal oude en nieuwe teksten. Men vindt hier de liedjes van klassieke tekstschrijvers als J.H. Speenhoff, Dirk Witte en Louis Davids naast die van bijvoorbeeld Tom Manders, Drs. P, Annie M.C. Schmidt en Willem Wilmink. Alle beroemde smartlappen zijn aanwezig, maar ook de Nederlandstalige hits van Boudewijn de Groot en Lennaert Nijgh en die van Ramses Shaffy, Doe Maar en De Dijk. Zo bevat Het land van Maasi & Waal de canon van het Nederlandse populaire lied van de twintigste eeuw - teksten die uit het leven gegrepen zijn en zonder meer tot ons cultureel erfgoed gerekend mogen worden.
Boek bekijken

Pakjeshuis30 uit Arnhem

particulier

Logo Pakjeshuis30

Welkom bij Pakjeshuis30!
Wij hebben een ruim aanbod in tweedehands boeken. De boeken verkeren in zeer goede / nieuwstaat. Indien een boek beschadig is zal dit duidelijk vermeld staan en zijn foto's van de beschadiging toegevoegd.
Indien u interesse heeft in meerdere boeken, dan kunt u ons een mail sturen om een setprijs inclusief verzendkosten aan te vragen.
Wij streven er naar om uw mail binnen een halve werkdag te beantwoorden. Bestellingen die voor 16:00 uur geplaatst en betaald zijn, zullen nog dezelfde dag verzonden worden.
De levertijd van de boeken is afhankelijk van de gekozen verzendwijze/ vervoerder.
Voor vragen en/of opmerkingen kunt u ons mailen op pakjeshuis30@gmail.com
Ons aanbod wordt regelmatig aangevuld!
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.