Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Paradijs Boeken.


 

P.J. Margry & C.M.A. Caspers - Bedevaartplaatsen in Nederland 1 Noord en Midden-Nederland (met de delen 2 en 3 samen 150 euro)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: P.J. Margry & C.M.A. Caspers - Bedevaartplaatsen in Nederland 1 Noord en Midden-Nederland (met de delen 2 en 3 samen 150 euro)
Schrijver: P.J. Margry & C.M.A. Caspers
Titel: Bedevaartplaatsen in Nederland 1 Noord en Midden-Nederland (met de delen 2 en 3 samen 150 euro)
ISBN:
Uitgever: Verloren
Bijzonderheid: Hardcover, 1997 1 ste druk, 886 pag. rijk geillustreerd z.g.a.n.
Prijs: € 60,00
€ 6,95
Meer info Het BiN-project heeft als doel de bedevaartcultuur binnen de huidige Nederlandse grenzen in heden en verleden (van de vroege middeleeuwen tot 1997) in kaart te brengen. Aan dit project werken meer dan 1OO onderzoekers uit uiteenlopende wetenschapsgebieden mee: historici, volkskundigen, antropologen, kunsthistorici, theologen, sociologen en archivarissen. Het gebruikte bronnenmateriaal is wijd geschakeerd: naast historische en kunsthistorische bronnen, ook moderne gegevensbestanden, kaarten, orale bronnen en veldwerkinformatie. De onderzoekers hebben in totaal circa 7OO Nederlands eerste kerstenaars en martelaren via de middeleeuwse Maria- en sacramentsbedevaartplaatsen tot en met de moderne wenende madonna's van Brunssum en Volendam - worden afzonderlijk beschreven en geanalyseerd in een driedelig lexicon. In de prettig leesbare en goed gestructureerde beschrijvingen wordt ook aandacht besteed aan materiƫle cultuur als devotionalia, devotioneel drukwerk en ander beeldmateriaal.
Boek bekijken

Paradijs Boeken uit Breda

particulier

Logo Paradijs Boeken

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.