Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Parimar Boeken.


 

Tussenbroek, Gabri van, Holzhey, Tanja - De laatste overval / Het onwaarschijnlijke leven van Reimund Holzhey (1866-1952)

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Tussenbroek, Gabri van, Holzhey, Tanja - De laatste overval / Het onwaarschijnlijke leven van Reimund Holzhey (1866-1952)
Schrijver: Tussenbroek, Gabri van, Holzhey, Tanja
Titel: De laatste overval / Het onwaarschijnlijke leven van Reimund Holzhey (1866-1952)
ISBN: 9789044646061
Uitgever: Prometheus
Bijzonderheid: NIEUW, 2021, 304pp, paperback
Prijs: € 11,50
€ 5,95
Meer info Wat doe je als je tot de ontdekking komt dat een familielid een beruchte postkoetsovervaller in Amerika was? Dit overkwam Tanja Holzhey en Gabri van Tussenbroek. Het was het begin van een fascinerende zoektocht met verbluffende vondsten. Het ongelofelijke leven van Reimund Holzhey kende tal van bizarre wendingen. Als vijftienjarige emigrant vertrok hij in 1882 naar de Verenigde Staten. Zeven jaar later schreven alle Amerikaanse kranten over zijn gewelddadige overvallen, de arrestatie en het proces. Maar zijn veroordeling was niet het einde. In de gevangenis onderging Holzhey een wonderbaarlijke verandering. Hierdoor kwam hij in contact met de hoogste kringen. Zijn leven nam opnieuw een bijzondere wending. De laatste overval is een combinatie van true crime en geschiedenis, van ziekte en genezing, van wanhoop en een tweede kans.
Boek bekijken

Parimar Boeken uit Rotterdam

zakelijk

Logo Parimar Boeken

Portokosten voor de verzending zijn binnen Nederland 5,95 Euro. Voor de verzending naar Belgie en Duitsland vragen wij 9,50 Euro.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.