Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Parkboek.


 

Not Available - Benezit Dictionary of Artists

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Not Available - Benezit Dictionary of Artists
Schrijver: Not Available
Titel: Benezit Dictionary of Artists
ISBN: 9780199773787
Uitgever: Oxford Univ Pr
Bijzonderheid: 2010, 20608pp, Gebonden
Prijs: € 125,00
€ 1,09
Meer info 14 delig Engelstalig werk (origineel in Frans). Ongebruikt. Uit de doos in de kast gezet en niet meer aangeweest! Dus eigenlijk nieuw.
Sinds 1911 is de Benezit het ongeƫvenaarde, onmisbare naslagwerk voor kunsthistorici, handelaren, verzamelaars en studenten. Benezit verschaft zowel de amateur als de professional belangrijke feitelijke informatie over vrijwel elke schilder, beeldhouwer, graveur of tekenaar van alle landen en scholen, van de Oudheid tot heden.
Dit essentiƫle werkinstrument geeft niet alleen biografische gegevens, maar ook een algemene presentatie van het werk van een kunstenaar, evenals een selectie van bibliografische referenties, museumlijsten, afbeeldingen (waaronder kunstenaarshandtekeningen, monogrammen en verkoopstempels) en veilingrecords.

Deze eerste Engelse editie (2006) is de grootste ooit - meer dan 170.000 vermeldingen, bestaande uit meer dan 20.000 pagina's in 14 delen. Oudere vermeldingen zijn bijgewerkt en uitgebreid, meer dan 3.000 vermeldingen zijn volledig herschreven en meer dan 2.000 nieuwe vermeldingen zijn toegevoegd. Dit alles maakt het Benezit Woordenboek van Kunstenaars 2006 nog boeiender en nuttiger voor een breder publiek dan ooit tevoren.

De Engelse editie 2006 van de Benezit is nu dus te koop voor een aantrekkelijke prijs
Boek bekijken

Parkboek uit Amsterdam

particulier

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.