Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Plant en boek.


 

Reina, Claudia - Onze smultuin / verhalen, recepten en tuintips

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Reina, Claudia - Onze smultuin / verhalen, recepten en tuintips
Schrijver: Reina, Claudia
Titel: Onze smultuin / verhalen, recepten en tuintips
ISBN: 9789059563131
Uitgever: Fontaine
Bijzonderheid: 2009, Gebonden In Uitstekende Staat Als Nieuw
Prijs: € 7,00
Meer info Onze Smultuin

Claudia Reina schrijft over vijf bijzondere mensen, die ze leerde kennen op een open dag bij de biologisch-dynamische tuinderij Land en Boschzigt in ‘s-Graveland.

De vakantievriendinnen Lucia en Pien wonen samen met hun moeders in een huis met een heerlijke tuin. Puttend uit de herinneringen aan hun mediterrane vakanties maken ze een waar paradijs van hun tuin, die ze hun smultuin noemen. Op het erf staan fruitbomen en er is een moestuin.

De vier dames hebben het altijd over lekker eten en grijpen elke gelegenheid aan om elkaar heerlijke gerechtjes met producten uit eigen tuin of van biologische markten voor te zetten. Dan is er ook nog Dennis, de tuinman. Hij komt af en toe helpen en noemt de dames zijn Olijfjes omdat ze zo Italiaans overkomen.

Dat Italiëgevoel komt terug in de heerlijke recepten. Het boek voert de lezer mee langs inspirerende recepten als Piens herfsttaarten, Anna’s winterfavorieten, Jets verse lentetheeën en Lucia’s zomerse liflafjes, samen met de tuintips van Dennis.
Onze smultuin is een heerlijk tuin- en smulboek vol recepten en verhalen, geïllustreerd met prachtige foto’s in een bijzondere, luxe uitgave.
Boek bekijken

Plant en boek uit Laren NH

particulier
Tenzij anders vermeld zijn de boeken zonder stickers, ex libris, naam vorige eigenaar of tekst.

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.