Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel polynea.


 

Edwin Smet - Proust had een baard op zijn sterfbed. Nieuw ex... Een bundel die fascineert en ontroert. — Hester Knibbe

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Edwin Smet - Proust had een baard op zijn sterfbed. Nieuw ex... Een bundel die fascineert en ontroert. — Hester Knibbe
Schrijver: Edwin Smet
Titel: Proust had een baard op zijn sterfbed. Nieuw ex... Een bundel die fascineert en ontroert. — Hester Knibbe
ISBN:
Uitgever: Meer van dat Moois. Gesigneerd op verzoek ... Betoverend album. — Willem van Toorn (...) Prachtig boek. — Bas Kwakman (...)
Bijzonderheid: mooi ingenaaide paperback, vijfkleurendruk, met goudfolie verlucht en verguld omslag. Handgenummerd
Prijs: € 19,22
Meer info (...) Een rijkdom aan teksten en beelden om zijnsvragen te lijf te gaan—en te projecteren op je eigen bestaan en eindigheid. — Govert Derix (...) Een reflectie op Proust en zijn Op Zoek naar de Verloren Tijd – 'en de tijd die hierin is vastgelegd, is alvast gewonnen.' Geen Gevangene of Voortvluchtige, maar de Tijd Hervonden.
Boek bekijken

polynea uit Nijmegen

particulier

Logo polynea

***** Betaling vooraf, geen PayPal – daarna snelle, goed verpakte verzending. Denkt u aan de bijkomende porto. Alleen met verzendcode. Pakket ook goedkoper via DPD. De prijs staat vast – hebt u nog een vraag, mist u informatie, of wilt u tóch een aanbod doen, doe dat vóórdat u bestelt, via 'stel een vraag'-link. Dan krijgt u snel antwoord. B en EU: hogere porto. Aanbod uit een rookvrij boekenliefhebbershuis. Information in English available.

De verkoper zal binnen 1 werkdag contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.