Stel een vraag

Met het formulier hier onder kunt u contact op nemen met boekwinkel Ponsava Books.


 

Rosenboom - Antonius Henricus (Doetinchem, 8 januari 1956), Thomas - Zoete mond - Wanneer dierenarts Rebert van Buyten in 1965 naar Angelen verhuist, brengt hij onder de kinderen een golf van dierenliefde teweeg. door het stijgen van zijn roem stoot hij een andere beroemdheid van zijn voetstuk: Jan de Loper.

De vraag gaat over de volgende titel:

Afbeelding: Rosenboom - Antonius Henricus (Doetinchem, 8 januari 1956), Thomas - Zoete mond - Wanneer dierenarts Rebert van Buyten in 1965 naar Angelen verhuist, brengt hij onder de kinderen een golf van dierenliefde teweeg. door het stijgen van zijn roem stoot hij een andere beroemdheid van zijn voetstuk: Jan de Loper.
Schrijver: Rosenboom - Antonius Henricus (Doetinchem, 8 januari 1956), Thomas
Titel: Zoete mond - Wanneer dierenarts Rebert van Buyten in 1965 naar Angelen verhuist, brengt hij onder de kinderen een golf van dierenliefde teweeg. door het stijgen van zijn roem stoot hij een andere beroemdheid van zijn voetstuk: Jan de Loper.
ISBN: 9789021437170
Uitgever: Amsterdam Em. Querido's Uitgeverij Paperback 549 pp. Leessporen.
Bijzonderheid: 2009, 1/2e druk
Prijs: € 5,00
Meer info Wanneer dierenarts Rebert van Buyten in 1965 naar Angelen verhuist, brengt hij onder de kinderen een golf van dierenliefde teweeg. door het stijgen van zijn roem stoot hij een andere beroemdheid van zijn voetstuk: Jan de Loper, een dwangmatige grappenmaker. Naarmate de mooie Laura Banda het vaker over de laatste heeft, neemt bij Rebert de afkeer van de man toe tot een welhaast onbedwingbare obsessie. Hij zint op een zoete wraak.
Boek bekijken

Ponsava Books uit Leidschendam

particulier

Logo Ponsava Books

Deelnemer sinds het begin van Boekwinkeltjes in 2002 - mr drs Hans P. van Weeren, Karekietlaan 6, 2261 CK Leidschendam. Bank NL34INGB0000150049. Verzendkosten: alleen de PostNL kosten worden in rekening gebracht. Bij vragen het aparte vragenformulier gebruiken, niet het bestelformulier - die vragen worden vaak niet gelezen. Bij vragen op het bestelformulier geldt het als bestelling. Toezending geschiedt zo mogelijk direct na ontvangst van de bestelling, U ontvangt gelijktijdig een e-mail die als rekening geldt. Op het vragenformulier kunt U ook vooraf vragen wat de verzendkosten zullen zijn of informeren of bijvoorbeeld open verzending mogelijk en goedkoper is. In vakantieperioden kan enige vertraging optreden. Bij niet-verzekerde verzending geschiedt de verzending voor risico van de koper. Paypal mogelijk (tegen een toeslag van 5%). Wereldwijde verzending. Afhalen en annuleren van een bestelling is niet mogelijk.
Verder lezen

De verkoper zal binnen 3 werkdagen contact met u opnemen om de koop verder af te handelen.